Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
-
Less Carb
Cukiniowy omlet z mąką z ciecierzycy, pomidorki z rukolą, sos jogurtowy z koprem
cukinia, Mąka z ciecierzycy, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Siemię lniane, Sól, JAJA kurze, Pomidorki daktylowe, Rukola, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Koperek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 411 kJ/337 kcal |
Tłuszcz: 22,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 11,2 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 23,2 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.