Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Cukiniowy omlet z mąką z ciecierzycy, pomidorki z rukolą, sos jogurtowy z koprem

cukinia, Mąka z ciecierzycy, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Siemię lniane, Sól, JAJA kurze, Pomidorki daktylowe, Rukola, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Koperek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 411 kJ/337 kcal
Tłuszcz: 22,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g
Węglowodany: 11,2 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 23,2 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: