Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Curry buraczkowe z kurczakiem, ryż basmati
Szczaw krwisty, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Natka pietruszki, Kurczak (pierś), Sól, Czosnek, Trawa cytrynowa, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Burak, Sok z cytryny, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Olej rzepakowy, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), liście kafiru, Cukier, Cebula biała, Ryż basmati
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 146 kJ/274 kcal |
Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 30,6 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 29,2 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.