Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Curry z batatami, ciecierzycą, szpinakiem i orzechami nerkowca, makaron ryżowy
ORZECHY NERKOWCA, Ziele angielskie, Szpinak, Ciecierzyca, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Batat, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Sól, Sok z limonki, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 645 kJ/393 kcal |
Tłuszcz: 15,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,3 g |
Węglowodany: 57,8 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 11,3 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.