Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Curry z burakiem i czarną soczewicą, makaron ryżowy
ORZECHY NERKOWCA, Olej rzepakowy, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Soczewica czarna, Czosnek, Sól, Sok z limonki, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Burak, liście kafiru, Kurkuma, Imbir różowy marynowany, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Cukier, Cebula biała, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 458 kJ/827 kcal |
Tłuszcz: 28,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,3 g |
Węglowodany: 116,1 g w tym cukry: 25,3 g |
Błonnik: 21,4 g |
Białko: 27,9 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.