Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Curry z burakiem i czarną soczewicą, makaron ryżowy

Burak, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Sok z limonki, Soczewica czarna, Cebula biała, ORZECHY NERKOWCA, Olej rzepakowy, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Cukier, Sól, Natka pietruszki, Kurkuma, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), liście kafiru

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 461 kJ/827 kcal
Tłuszcz: 28,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,3 g
Węglowodany: 116,2 g
w tym cukry: 29,8 g
Błonnik: 21,4 g
Białko: 28,0 g
Sól: 2,3 g

Alergeny

  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: