Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
Curry z ciecierzycą i cukinią, makaron pełnoziarnisty
SEZAM czarny, Cebula biała, Cukinia, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sól, Ciecierzyca, Czosnek, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 309 kJ/313 kcal |
Tłuszcz: 12,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g |
Węglowodany: 39,5 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 12,1 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.