Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
Curry z ciecierzycą i cukinią, makaron pełnoziarnisty
SEZAM czarny, Cebula biała, Cukinia, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sól, Ciecierzyca, Czosnek, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista)
Alergeny
- gluten
- sezam
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.