Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Curry z ciecierzycą, kalafiorem i marchewką, komosa ryżowa
Cebula biała, Papryka słodka, Komosa ryżowa, Czosnek, Ciecierzyca, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sól, Pieprz czarny, Papryka ostra, Cukier, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Marchew, liście kafiru, Kurkuma, Kalafior, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 951 kJ/466 kcal |
Tłuszcz: 21,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,7 g |
Węglowodany: 54,8 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 11,0 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.