Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31 Star
  • Dairy Free

Curry z ciecierzycą, szparagami, pieczarkami i mini kukurydzą, ryż basmati

Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pieczarka, Szparagi, Ciecierzyca, Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Ryż basmati, Cebula czerwona, Sok z limonki, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), liście kafiru

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 305 kJ/312 kcal
Tłuszcz: 14,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,6 g
Węglowodany: 39,4 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 4,1 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: