Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Curry z ciecierzycą, szparagami, pieczarkami i mini kukurydzą, ryż basmati
Imbir różowy marynowany, Ciecierzyca, Natka pietruszki, Szparagi, Pieczarka, Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Sól, Czosnek, Cebula czerwona, liście kafiru, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ryż basmati
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 328 kJ/317 kcal |
Tłuszcz: 14,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,6 g |
Węglowodany: 40,9 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.