Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Curry z czerwonej soczewicy i batatów z kolendrą, ryż brązowy

Batat, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kolendra, Czosnek, Sól, Sok z limonki, Soczewica czerwona, Pieprz czarny, Cebula biała, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Koncentrat pomidorowy 30%, Imbir różowy marynowany, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Ryż brązowy

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 021 kJ/722 kcal
Tłuszcz: 20,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,8 g
Węglowodany: 107,5 g
w tym cukry: 12,3 g
Błonnik: 16,7 g
Białko: 20,4 g
Sól: 1,0 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: