Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Curry z czerwonej soczewicy i batatów z kolendrą, ryż brązowy
Batat, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kolendra, Czosnek, Sól, Sok z limonki, Soczewica czerwona, Pieprz czarny, Cebula biała, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Koncentrat pomidorowy 30%, Imbir różowy marynowany, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Ryż brązowy
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 021 kJ/722 kcal |
Tłuszcz: 20,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,8 g |
Węglowodany: 107,5 g w tym cukry: 12,3 g |
Błonnik: 16,7 g |
Białko: 20,4 g |
Sól: 1,0 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.