Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free

Curry z dorszem i ciecierzycą, ryż basmati z kolendrą

curry 43% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ciecierzyca, napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), batat, kalafior, cebula biała, sok z limonki, olej rzepakowy, czosnek, liście kafiru, kurkuma, pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), pieprz czarny, sól), ryż 30% (ryż basmati, sól), dorsz 26% (DORSZ, sól, pieprz czarny, pieprz cytrynowy), kolendra

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 370 kJ/567 kcal
Tłuszcz: 10,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g
Węglowodany: 73,5 g
w tym cukry: 7,4 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 46,8 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: