Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
Curry z dynią, groszkiem cukrowym i orzechami nerkowca, makaron soba
ORZECHY NERKOWCA, Dynia, Imbir, Kmin rzymski, Kurkuma, liście kafiru, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z limonki, Sól, Groszek cukrowy, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 840 kJ/201 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g |
Węglowodany: 23,4 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 6,3 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.