Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
Curry z dynią, groszkiem cukrowym i orzechami nerkowca, makaron soba
ORZECHY NERKOWCA, Dynia, Imbir, Kmin rzymski, Kurkuma, liście kafiru, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z limonki, Sól, Groszek cukrowy, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Olej rzepakowy
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.