Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Curry z dynią i zieloną soczewicą, makaron ryżowy

SEZAM czarny, Cebula biała, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Imbir różowy marynowany, Kurkuma, liście kafiru, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Dynia, Soczewica zielona, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 258 kJ/301 kcal
Tłuszcz: 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
Węglowodany: 44,9 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 10,0 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: