Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Curry z dynią i zieloną soczewicą, makaron ryżowy

Dynia, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Soczewica zielona, Cebula biała, SEZAM czarny, Olej rzepakowy, Cukier, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Sól, Imbir różowy marynowany, Kurkuma, Czosnek, liście kafiru, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 280 kJ/306 kcal
Tłuszcz: 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
Węglowodany: 46,2 g
w tym cukry: 7,5 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 10,0 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: