Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Curry z dynią i zieloną soczewicą, makaron ryżowy
SEZAM czarny, Cebula biała, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Imbir różowy marynowany, Kurkuma, liście kafiru, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Dynia, Soczewica zielona, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 258 kJ/301 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 44,9 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 10,0 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.