Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Vegan

Curry z dynią i zieloną soczewicą, makaron ryżowy

curry 70% (dynia, pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), soczewica zielona, cebula biała, czosnek, olej rzepakowy, cukier, czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), kurkuma, liście kafiru, pieprz czarny, sól), makaron 30% (makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), sól, olej rzepakowy), SEZAM czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 145 kJ/274 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 45,2 g
w tym cukry: 7,1 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: