Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Vegan

Curry z dynią, szpinakiem, czarną soczewicą i orzechami nerkowca, makaron sojowy

curry 46% (napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), szpinak, soczewica czarna, cebula biała, sok z limonki, pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), liście kafiru, olej rzepakowy), makaron 29% (makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), sól, olej rzepakowy), dynia 23%, ORZECHY NERKOWCA 2%, natka pietruszki 1%

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 166 kJ/279 kcal
Tłuszcz: 13,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,8 g
Węglowodany: 32,2 g
w tym cukry: 4,5 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 8,2 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: