Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Curry z dynią, szpinakiem, czarną soczewicą i orzechami nerkowca, makaron sojowy
ORZECHY NERKOWCA, liście kafiru, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Sok z limonki, Szpinak, Cebula biała, Olej rzepakowy, Dynia, Soczewica czarna, Dynia, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Sól, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 165 kJ/278 kcal |
Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,8 g |
Węglowodany: 32,2 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 8,2 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.