Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Curry z dynią, szpinakiem, czarną soczewicą i orzechami nerkowca, makaron sojowy

Dynia, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Szpinak, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Soczewica czarna, Cebula biała, ORZECHY NERKOWCA, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Sok z limonki, Sól, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), liście kafiru

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 166 kJ/279 kcal
Tłuszcz: 13,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,8 g
Węglowodany: 32,2 g
w tym cukry: 4,5 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 8,2 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: