Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Less Carb

Curry z indykiem i cukinią, makaron bezglutenowy

Indyk, Cukinia, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Cebula biała, Szczypiorek, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Trawa cytrynowa, liście kafiru, Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Tymianek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 801 kJ/431 kcal
Tłuszcz: 14,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,6 g
Węglowodany: 36,3 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 38,3 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: