Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Curry z indykiem i cukinią, makaron bezglutenowy

Cebula biała, Cukinia, liście kafiru, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Trawa cytrynowa, Czosnek, Sól, Indyk, Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Tymianek, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Szczypiorek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 794 kJ/429 kcal
Tłuszcz: 14,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,6 g
Węglowodany: 36,2 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 38,3 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: