Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Curry z indykiem, pomidorami i kukurydzą, ryż brązowy
Chili, Kukurydza, Kolendra, Tymianek, Pieprz czarny, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Imbir, Czosnek, Imbir różowy marynowany, Sól, Sok z cytryny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Papryka ostra, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Kurkuma, Ryż brązowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 576 kJ/616 kcal |
Tłuszcz: 18,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,6 g |
Węglowodany: 69,2 g w tym cukry: 11,9 g |
Błonnik: 10,4 g |
Białko: 39,7 g |
Sól: 0,9 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.