Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Curry z indykiem, pomidorami i kukurydzą, ryż brązowy

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Indyk, Ryż brązowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kukurydza, Olej rzepakowy, Woda, Sól, Sok z cytryny, Papryka słodka, Czosnek, Kolendra, Imbir, Imbir różowy marynowany, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Papryka ostra, liście kafiru, Kurkuma, Chili, Kmin rzymski, Pieprz czarny, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 578 kJ/616 kcal
Tłuszcz: 18,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,6 g
Węglowodany: 69,3 g
w tym cukry: 12,0 g
Błonnik: 10,4 g
Białko: 39,7 g
Sól: 0,9 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: