Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Curry z jabłek i batatów, ryż czarny
Batat, Olej rzepakowy, Kolendra, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Sól, Pieprz czarny, Papryka ostra, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Cebula biała, Kurkuma, Kmin rzymski, jabłko, Imbir, Gałka muszkatołowa, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Ryż czarny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 211 kJ/289 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 48,7 g w tym cukry: 10,7 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.