Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Curry z jabłek i batatów, ryż czarny

Batat, Olej rzepakowy, Kolendra, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Sól, Pieprz czarny, Papryka ostra, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Cebula biała, Kurkuma, Kmin rzymski, jabłko, Imbir, Gałka muszkatołowa, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Ryż czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 211 kJ/289 kcal
Tłuszcz: 8,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g
Węglowodany: 48,7 g
w tym cukry: 10,7 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: