Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Vegan

Curry z jabłek i batatów, ryż czarny

curry 58% (batat, jabłko, napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), woda, cebula biała, daktyle suszone (zawiera DWUTLENEK SIARKI), kolendra, olej rzepakowy, czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), gałka muszkatołowa, imbir, kmin rzymski, kurkuma, papryka ostra, pieprz czarny, sól), ryż 41% (ryż czarny, sól), kolendra 1%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 208 kJ/289 kcal
Tłuszcz: 8,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g
Węglowodany: 48,7 g
w tym cukry: 10,7 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: