Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Curry z kalafiorem, marchewką i groszkiem, ryż basmati z soczewicą
Cebula biała, Groszek zielony, Kalafior, Marchew, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Natka pietruszki, Ryż basmati, Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 746 kJ/895 kcal |
Tłuszcz: 31,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18,9 g |
Węglowodany: 123,5 g w tym cukry: 16,3 g |
Błonnik: 16,6 g |
Białko: 30,0 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.