Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Curry z kurczakiem, brokułami i papryką, makaron ryżowy
SEZAM czarny, Czosnek, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Kurczak (pierś), Kolendra, Sól, Brokuł, Cebula biała, Trawa cytrynowa, Sok z limonki, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Imbir, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 406 kJ/575 kcal |
Tłuszcz: 19,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,3 g |
Węglowodany: 43,7 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 56,4 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- mięczaki
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.