Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Curry z masłem orzechowym, kalafiorem romanesco i bobem, ryż jaśminowy
Kiełki rzodkiewki, Cebula biała, liście kafiru, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Pasta z tamaryndowca, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z limonki, Bób, Kalafior romanesco, Kolendra, Ryż jaśminowy, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 943 kJ/225 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g |
Węglowodany: 27,4 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 6,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.