Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Curry z masłem orzechowym, kalafiorem romanesco i boczniakami, ryż jaśminowy
Kiełki rzodkiewki, Sok z limonki, Kolendra, Kalafior romanesco, Czosnek, Boczniaki, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Pieprz czarny, Pasta z tamaryndowca, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), liście kafiru, Ryż jaśminowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 953 kJ/228 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 25,3 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.