Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Curry z soczewicą, brokułami i papryką, makaron ryżowy

Czarnuszka, Sól, Soczewica zielona, Kolendra, Czosnek, Brokuł, Trawa cytrynowa, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Pieprz czarny, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Imbir różowy marynowany, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 981 kJ/473 kcal
Tłuszcz: 18,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,9 g
Węglowodany: 63,2 g
w tym cukry: 11,6 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 14,7 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: