Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Vegan

Curry z soczewicą, brokułami i papryką, makaron ryżowy

curry 70% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), brokuł, napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), soczewica zielona, papryka czerwona, cebula biała, olej rzepakowy, imbir różowy marynowany, sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), kolendra, trawa cytrynowa, liście kafiru, czosnek, pieprz czarny, sól), makaron 29% (makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), sól, olej rzepakowy), czarnuszka

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 852 kJ/443 kcal
Tłuszcz: 16,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,8 g
Węglowodany: 60,4 g
w tym cukry: 10,7 g
Błonnik: 5,7 g
Białko: 13,6 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: