Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Curry z soczewicą, brokułami i papryką, makaron ryżowy
Czarnuszka, Sól, Soczewica zielona, Kolendra, Czosnek, Brokuł, Trawa cytrynowa, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Pieprz czarny, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Imbir różowy marynowany, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 981 kJ/473 kcal |
Tłuszcz: 18,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,9 g |
Węglowodany: 63,2 g w tym cukry: 11,6 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 14,7 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.