Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Curry z soczewicą, dynią, papryką i fasolką, ryż jaśminowy
Cebula biała, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Dynia, Fasolka szparagowa zielona, liście kafiru, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z limonki, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Soczewica czerwona, Kolendra, Ryż jaśminowy
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 206 kJ/527 kcal |
Tłuszcz: 12,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,5 g |
Węglowodany: 84,8 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 15,7 g |
Sól: 0,6 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.