Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Curry z soczewicą, dynią, papryką i fasolką, ryż jaśminowy

Cebula biała, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Dynia, Fasolka szparagowa zielona, liście kafiru, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z limonki, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Soczewica czerwona, Kolendra, Ryż jaśminowy

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 206 kJ/527 kcal
Tłuszcz: 12,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,5 g
Węglowodany: 84,8 g
w tym cukry: 9,0 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 15,7 g
Sól: 0,6 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: