Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Curry z tofu, cukinią, pieczarkami i kalafiorem romanesco, ryż czarny
Cebula czerwona, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Ryż czarny, Natka pietruszki, Kalafior romanesco, Sól, Czosnek, Sok z limonki, Cukinia, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieczarka, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Imbir różowy marynowany, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 787 kJ/905 kcal |
Tłuszcz: 37,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,7 g |
Węglowodany: 112,2 g w tym cukry: 9,7 g |
Błonnik: 11,6 g |
Białko: 34,0 g |
Sól: 3,4 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.