Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Curry z tofu, cukinią, pieczarkami i kalafiorem romanesco, ryż czarny

Cebula czerwona, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Ryż czarny, Natka pietruszki, Kalafior romanesco, Sól, Czosnek, Sok z limonki, Cukinia, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieczarka, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Imbir różowy marynowany, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 787 kJ/905 kcal
Tłuszcz: 37,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,7 g
Węglowodany: 112,2 g
w tym cukry: 9,7 g
Błonnik: 11,6 g
Białko: 34,0 g
Sól: 3,4 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: