Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Curry z wołowiną, ryż jaśminowy
Kolendra, Ryż jaśminowy, Sól, Cebula biała, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Imbir różowy marynowany, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 983 kJ/713 kcal |
Tłuszcz: 25,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,2 g |
Węglowodany: 44,9 g w tym cukry: 6,6 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 73,9 g |
Sól: 0,5 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.