Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Curry z zielonym groszkiem i warzywami, ziemniaki pieczone
Batat, Sok z limonki, Ziemniaki, Tymianek, Papryka słodka, Kolendra, Szpinak, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sól, Pieprz czarny, Cebula biała, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), ORZECHY NERKOWCA, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Marchew, Kurkuma, Kmin rzymski, Groszek zielony, Chili, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 351 kJ/562 kcal |
Tłuszcz: 26,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,8 g |
Węglowodany: 72,5 g w tym cukry: 8,6 g |
Błonnik: 12,9 g |
Białko: 14,4 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.