Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Curry z zielonym groszkiem i warzywami, ziemniaki pieczone

Batat, Sok z limonki, Ziemniaki, Tymianek, Papryka słodka, Kolendra, Szpinak, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sól, Pieprz czarny, Cebula biała, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), ORZECHY NERKOWCA, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Marchew, Kurkuma, Kmin rzymski, Groszek zielony, Chili, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 351 kJ/562 kcal
Tłuszcz: 26,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,8 g
Węglowodany: 72,5 g
w tym cukry: 8,6 g
Błonnik: 12,9 g
Białko: 14,4 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • orzechy
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: