Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Cytrynowa polenta z konfiturą malinowo-różaną
Ksylitol, Pasta waniliowa, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Kasza kukurydziana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), MIGDAŁY w płatkach, Konfitura z płatków róż (Cukier, płatki róży fałdzistolistnej, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Maliny, Mięta
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 723 kJ/173 kcal |
Tłuszcz: 11,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g |
Węglowodany: 15,1 g w tym cukry: 0,5 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 5,3 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.