Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.88
Cytrynowe spaghetti z orzechowymi klopsikami, surówka z białej kapusty
bułka tarta (Mąka PSZENNA, sól, drożdże), Rozmaryn, Oliwa z oliwek, Marchew, Kapusta biała, Jabłko, Cukier, Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Cytryna, Sok z cytryny, Mąka ziemniaczana, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista, woda), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), ORZECHY WŁOSKIE, Czosnek, Ciecierzyca, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 774 kJ/663 kcal |
Tłuszcz: 34,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 81,5 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 14,4 g |
Białko: 22,9 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.