Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Cytrynowo-makowe bułeczki z ricottą, sos waniliowy, brzoskwinia, borówki
Maliny, Borówka amerykańska, Brzoskwinia, Ksylitol, Mąka PSZENNA, Mak niebieski, Miód pszczeli, MLEKO spożywcze 2% tł., Proszek do pieczenia, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Sok z cytryny, JAJA kurze, Cytryna, JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 909 kJ/456 kcal |
Tłuszcz: 13,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,3 g |
Węglowodany: 67,2 g w tym cukry: 24,2 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 18,3 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.