Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
Cytrynowo-makowe placuszki, serek wiejski z duszonymi wiśniami, kiwi
Ksylitol, Mąka ORKISZOWA, Mak niebieski, MLEKO spożywcze 2% tł., Proszek do pieczenia, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Soda oczyszczona, Sok z cytryny, JAJA kurze, Kiwi, serek wiejski (SER twarogowy ziarnisty, ŚMIETANKA pasteryzowana, sól), Miód pszczeli, Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 647 kJ/394 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g |
Węglowodany: 47,6 g w tym cukry: 9,7 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 23,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.