Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.87
-
Less Gluten
Cytrynowy krem z cukinii z prażonymi pestkami dyni
Cukinia, Kurkuma, MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z cytryny, Sól, Ziemniaki, Koperek, Cytryna, Dynia pestki, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 566 kJ/135 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 14,7 g w tym cukry: 0,8 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.