Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07
Cytrynowy kuskus z cukinią, fetą i pomidorkami daktylowymi
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Olej rzepakowy, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Nasiona słonecznika, Pomidorki daktylowe, Cytryna, Mięta, Czosnek, Cukinia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), Sól, Pieprz czarny, Bazylia
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 929 kJ/222 kcal |
Tłuszcz: 8,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 24,3 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 12,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.