Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
Cytrynowy kuskus z polędwicą wołową, fetą, cukinią i granatem, sos miętowy
Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Granat, Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mięta, Cytryna, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Polędwica wołowa
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 833 kJ/199 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 16,3 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 10,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.