Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Less Gluten
Czekoladowa panna cotta z sosem porzeczkowym
Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Kakao, MLEKO spożywcze 2% tł., Serek homogenizowany naturalny (MLEKO, ŚMIETANKA, bakterie fermentacji mlekowej), Żelatyna, Kakao surowe (kakao ziarna kruszone surowe 100 %), Cukier, Mąka ziemniaczana, Porzeczki czarne
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 925 kJ/221 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g |
Węglowodany: 22,0 g w tym cukry: 12,5 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 13,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.