Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Czekoladowe crumble z truskawkami i budyniem waniliowym
Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Kakao, Ksylitol, Mąka kukurydziana, Mąka ORKISZOWA, JAJA kurze, Olej kokosowy, Otręby PSZENNE, Mąka ziemniaczana, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 693 kJ/166 kcal |
Tłuszcz: 6,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 22,1 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 3,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.