Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
Czekoladowe muffiny z serowym nadzieniem
Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Kakao, Mąka PSZENNA, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Pasta waniliowa, Soda oczyszczona, Sól, Białko JAJA kurzego, SER twarogowy chudy, Mięta
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 867 kJ/207 kcal |
Tłuszcz: 6,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 30,6 g w tym cukry: 1,1 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 5,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.