Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Czekoladowe placuszki z burakiem i twarożkiem waniliowym, jabłko, borówki amerykańskie
Borówka amerykańska, Cukier, Kakao, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Burak, JAJA kurze, jabłko, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mięta, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 074 kJ/257 kcal |
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 44,1 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 10,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.