Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Less Gluten
Czekoladowe placuszki z gryką i miętą, jogurt naturalny z tahini i miodem
Mięta, Cukier, JAJA kurze, Kakao, Mąka gryczana, MAŚLANKA, Soda oczyszczona, Sok z cytryny, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Wiśnie, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 028 kJ/246 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 29,5 g w tym cukry: 12,3 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 9,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.