Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Czekoladowe trufle z daktyli i orzechów nerkowca
Kokos plastry, Kakao, Amarantus ekspandowany, Cynamon, Imbir, Kardamon, Sól, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Olej kokosowy, ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 244 kJ/297 kcal |
Tłuszcz: 16,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 33,8 g w tym cukry: 22,8 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 7,7 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.