Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
Czekoladowe wegańskie gofry z pieczonymi śliwkami i kokosową śmietanką
Kokosowa alternatywa jogurtu greckiego (Woda, mleko kokosowe, substancja zagęszczająca: zmodyfikowana skrobia kukurydziana; fosforan wapnia, sól, olej słonecznikowy, olej kokosowy, naturalne aromaty, bezmleczne kultury bakterii: s.thermophilus, l.bulgaricus; barwnik: karoten, witamina D2, witamina B12), ORZECHY PISTACJOWE, Śliwki, Cukier, Kakao, Mąka PSZENNA, Mąka ziemniaczana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Sok z cytryny, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 127 kJ/269 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g |
Węglowodany: 38,1 g w tym cukry: 8,9 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.