Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Czekoladowo-migdałowa ryżanka, chutney porzeczkowy, pieczone jabłko
Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Kakao, Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta waniliowa, Ryż jaśminowy, jabłko, Ksylitol, Mąka ziemniaczana, Nasiona chia, Porzeczki czarne, Mięta
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 064 kJ/254 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 49,8 g w tym cukry: 16,5 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 4,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.