Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Dairy Free
Czekoladowy placek z malinami
Maliny, Cukier puder, Ksylitol, Mąka PSZENNA, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 441 kJ/105 kcal |
Tłuszcz: 6,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 11,5 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 2,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.