Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Czerwone curry z groszkiem cukrowym, mini kukurydzą, pieczarkami i orzechami nerkowca, makaron ryżowy
Cukier, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Groszek cukrowy, liście kafiru, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pieczarki, Sok z limonki, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Sól, Imbir różowy marynowany, Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Kiełki słonecznika, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 280 kJ/306 kcal |
Tłuszcz: 18,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,6 g |
Węglowodany: 31,0 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.