Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Czerwone curry z kalafiorem, fasolką szparagową i zieloną soczewicą z kolendrą, ryż jaśminowy z nerkowcami
Kiełki fasoli mung, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Fasolka szparagowa zielona, Kalafior, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z limonki, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Imbir różowy marynowany, Soczewica zielona, Kolendra, ORZECHY NERKOWCA, Ryż jaśminowy
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 770 kJ/901 kcal |
Tłuszcz: 30,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23,1 g |
Węglowodany: 126,9 g w tym cukry: 12,9 g |
Błonnik: 10,7 g |
Białko: 26,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.