Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Czerwone curry z kalafiorem, fasolką szparagową i zieloną soczewicą z kolendrą, ryż jaśminowy z nerkowcami

Kiełki fasoli mung, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Fasolka szparagowa zielona, Kalafior, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z limonki, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Imbir różowy marynowany, Soczewica zielona, Kolendra, ORZECHY NERKOWCA, Ryż jaśminowy

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 770 kJ/901 kcal
Tłuszcz: 30,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23,1 g
Węglowodany: 126,9 g
w tym cukry: 12,9 g
Błonnik: 10,7 g
Białko: 26,6 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: