Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Czerwone curry z mango i krewetkami, ryż basmati
Batat, Kolendra, Ryż basmati, Cytryna, Krewetki Tiger (SKORUPIAKI), Czosnek, Tymianek, Rozmaryn, Olej rzepakowy, Mango, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Cebula dymka, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Dynia, Sól
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 032 kJ/247 kcal |
Tłuszcz: 6,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 34,1 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 14,4 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- skorupiaki i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.