Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Czerwone curry z morszczukiem i ciecierzycą, kokosowy ryż basmati
Batat, Sok z limonki, MORSZCZUK, Kolendra, Czosnek, Ciecierzyca, Cebula biała, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kalafior, Pieprz czarny, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Kurkuma, Ryż basmati
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 303 kJ/311 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g |
Węglowodany: 36,5 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 21,2 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.