Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Czerwone curry z wędzonym tofu, bambusem i cukinią, makaron ryżowy
Cebula biała, Papryka słodka, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Kolendra, Pędy bambusa (Pędy bambusowe, woda), Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka ostra, Cukinia, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Kurkuma, Kmin rzymski, Imbir, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 032 kJ/725 kcal |
Tłuszcz: 30,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,1 g |
Węglowodany: 77,2 g w tym cukry: 12,8 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 34,3 g |
Sól: 4,3 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.