Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Vegan

Czerwone curry z wędzonym tofu, bambusem i cukinią, makaron ryżowy

curry 48% (cukinia, pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), pędy bambusa (Pędy bambusowe, woda), cebula biała, olej rzepakowy, czosnek, czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), imbir, kmin rzymski, kurkuma, liście kafiru, papryka ostra, papryka słodka, sól), makaron 28% (makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), sól, olej rzepakowy), tofu wędzone 24% (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), kolendra

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 035 kJ/726 kcal
Tłuszcz: 30,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,1 g
Węglowodany: 77,2 g
w tym cukry: 12,8 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 34,3 g
Sól: 4,3 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: