Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Czerwone curry z wędzonym tofu, bambusem i cukinią, makaron ryżowy

Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cukinia, Pędy bambusa (Pędy bambusowe, woda), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Kolendra, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), liście kafiru, Kurkuma, Papryka słodka, Kmin rzymski, Imbir, Papryka ostra

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 033 kJ/725 kcal
Tłuszcz: 30,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,1 g
Węglowodany: 77,2 g
w tym cukry: 12,8 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 34,3 g
Sól: 4,3 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: