Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
Czerwone keto curry z łososiem i fasolką szparagową, ryż z brokułów
Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Trawa cytrynowa, ŁOSOŚ, Limonka, Kolendra, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Fasolka szparagowa zielona, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sól, Sok z limonki, Pieprz czarny, Pieczarki, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Fasolka szparagowa żółta, Ryż z brokułów (Brokuł 100%)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 910 kJ/456 kcal |
Tłuszcz: 37,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21,5 g |
Węglowodany: 8,8 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 22,1 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.