Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Czosnkowe bułeczki z bursztynem, pieczone pomidorki cherry z tymiankiem
Tymianek, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), MASŁO 82% tł., Papryka słodka, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidorki cherry, Ser długodojrzewający Bursztyn (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - annato)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 878 kJ/210 kcal |
Tłuszcz: 12,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,7 g |
Węglowodany: 19,8 g w tym cukry: 5,6 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 6,9 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.